Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – klik her

Børneværelset er ofte et af de mindre værelser i boligen, og det kan derfor være svært at få plads til alle børnenes ting. Det er dog vigtigt, at børnene har deres eget værelse, så de kan have plads til at lege og opbevare deres egne ting.

Hold orden på legetøjet med opbevaringskasser

Legetøj er noget, som mange børn har rigtig meget af. Det kan være en udfordring at holde orden på det, og derfor kan det være en god idé at investere i nogle opbevaringskasser til legetøjet. Du kan finde opbevaringskasser i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Du kan eksempelvis finde dem i plastik, træ eller karton.

De fleste børn elsker at have deres egne ting, og derfor er det ofte en god idé at give dem deres egen opbevaringskasse til legetøjet. På den måde har de altid styr på hvor deres legetøj er, og hvordan det skal opbevares. Dette er især en fordel, hvis du har flere børn.

Udnyt pladsen under sengen opbevaring

Et godt tip til opbevaringen af lejetøj er at bruge pladsen under sengen. Du kan med fordel bruge opbevaringskasser eller rullekasser til at opbevare ting under sengen. På den måde bliver det nemmere for dig selv at finde tingene igen, og samtidig undgår du også rod under sengen.

Hvis du har mulighed for det, kan det også være en god idé at investere i nogle smarte opbevaringsløsninger – for eksempel en kommode med skuffer eller hylder, som passer perfekt ind i et børneværelse. Her kan de mindre ting opbevares let tilgængeligt.

Lær børnene at sortere tingene i forskellige kategorier, så det bliver nemmere at finde frem til dem igen

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal sortere sine ting, især hvis man har meget af det. Men det er faktisk ret enkelt, når man først har lært at sortere tingene i forskellige kategorier. Dette gøres bedst ved at have et fast system for, hvordan man vil sortere sine ting. For eksempel kan man have en kategori for tøj, en for sko, en for bøger osv. På den måde bliver det nemmere at finde frem til de ting, man leder efter, og samtidig undgår man også rod i ens gemmer eller skabe. Dette er især vigtigt for børnene, da de ofte har svært ved at finde ud af, hvor alt ligger henne. Hvis børnene lærer at sortere deres ting fra starten af, så vil det være meget nemmere for dem senere hen i livet.

Med gode og smarte opbevaringsløsninger til børnenes ting og sager, bliver det lettere at holde børneværelset pænt og overskueligt – og det vil give en bedre atmosfære i hjemmet!